söndag 7 oktober 2012

Stamptacular sunday challenges...

För ett par veckor sedan fick jag ett mail som började såhär " Hello Jessica,Guess what?  I have good news and bad news...the bad news is that one of the new chosen DT members has decided that she just can't commit to the team and the GOOD NEWS is...YOU are the next person in line!"

Jag har alltså blivit erbjuden en plats i Stamptacular sunday challenge´s design team!! Jag är superglad och tycker att det ska bli så himla kul att få en chans att utveckla min hobby och göra någonting mer utav den!  
Idag är dagen då mitt första projekt som  Designteams-medlem publiceras på bloggen.

Feel free to put our LOGO on your blog!

***
 Denna veckas utmaning hos SSC är att göra ett kort eller annat projekt med ett foto som inspiration, vilket fotot är kan ni se på utmaningsbloggen.Vinnaren av utmaningen kommer att få ett fint pris utav veckans sponsor Whoopsi Daisy!

 Jag har gjort ett skakkort i måttet 15*15, kortbasen är ett vitt cardstock, och det vackra mönsterpappret med majskolvar är från Magnolia.

 Innan jag satte ihop skakdelen fotatade jag det färdiga motivet, "Tilda with corn" från Magnolias kollektion "Autumn leaves 2012". Jag har stämplat Tilda på akvarellpapper med en teknik som suddar ut konturerna och sedan färglagt henne med Distresser.
 Kortet är dekorerat med blommor i creme och rött, jag har stansat ut bokstäver med en die från Tim Holtz som heter "Vintage market", även löven som dekorerar bokstäverna och som också ligger i själva skakboxen är även de en die från Tim Holtz. Alla kanter på papper, bokstäver och blad är chalkade med Distress ink "Vintage photo".
 En bild tagen för att visa bladen som ligger i skakkortet och virvlar runt när kortet skakas.

5 kommentarer:

 1. Beautiful card, Jessica!! Hugs, Nicole

  SvaraRadera
 2. Hi Jessica
  Love your card,this is such a sweet stamp.
  Hugs
  Chris x

  SvaraRadera
 3. Oh, Jessica, I love the technique you used on coloring this image--she is sooo pretty! Love the design, die cuts, and flowers, too! Such a beautiful card! :^)
  Hugs, Penny
  (Glad you're on the DT, too!)

  SvaraRadera
 4. Jessica, this must be so difficult to do..i would have such a problem without the lines..such a subtle sweet image.

  SvaraRadera
 5. Your card is so pretty! Love the colors and the way you made the lines on the image:)

  Peace, Love, & Cricut Hugs!
  Monica L.

  SvaraRadera