söndag 13 januari 2013

"Tilda with big tulips"

 Snön vräker ner utanför fönstret. Nike tycker att det är fantastiskt, jag tycker inte att det är lika fantastiskt. Jag vill ju ha vår nu. Som tur är så kommer den ju om inte allt för lång tid ändå.
Häromdagen låg det ett litet paket till mig på hallgolvet, det var min vinst från tävlingen jag vann hos Midweek magnolias, det var 3 stycken supersöta stämplar från Magnolia i det! Den ena stämpeln passade perfekt nu när jag längtar så mycket efter vår, då det var en Tilda med stora fina tulpaner i sin famn, tulpaner är nämligen lika med vår!
Jag vann även en tävling hos Lovely hänglar or sweet magnolia med samma kort, den vinsten har skickats ända ifrån England och ligger just nu hos mitt postombud och väntar på att bli hämtad:)

***

Denna veckas utmaning hos Stamptacular sunday challenge är en skissutmaning, vinnaren får 7 digitala stämplar från Bugaboo men också en överraskning från Marianne design.

 Kortet är gjort utifrån skissen hos Stamptacular sunday som inspiration. Måttet är 15*15. De vackra papprena är ifrån Pion design. Alla kanter är chalkade med Distress ink "Walnut stain" och ruggade med min Edge scraper. 

 Min nya fina stämpel från Magnolia, "Tilda with big tulips" är målad med Distresser på akvarellpapper. 

Texten "Especially for you" är också den från Magnolia, den är stämplad på akvarellpapper med Distress ink i färgen "Walnut stain".

Kortet är dekorerat med rosor och körsbärsblommor, mina nya dies från Magnolia, och massor utav pärlor gjorda med Pearlmaker.

***

4 kommentarer:

 1. gorgeous creation thanks for joining us at PTW hugs Jill xx

  SvaraRadera
 2. Hur fint som helst, de fina rosalila färgerna är så våriga och de fina blommorna likaså.
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 3. Oh wow! This is beautiful...
  I'm a new follower xxx

  SvaraRadera
 4. Absolutely beautiful design, image, coloring, and embellishments! :^)
  Hugs, Penny

  SvaraRadera