fredag 30 mars 2012

Gablebox och Chicken Tilda...

I mitt första blogginlägg vill jag visa mitt senaste pysselprojekt, en liten "gablebox" som ska fyllas på med chokladägg och skänkas bort till påsk:)

Boxen är gjord i vitt cardstock som skurits ut efter en mall som kom med någon tidning, mönsterpappret från Pion designs kollektion "Sagan om våren". Det lilla fönstret har jag stansat ut med hjälp av en stansmaskin och Spellbinders "Nestabilities" och som "glasruta" har jag använt ett gelatinblad. Motivet är "mini chicken Tilda" från Magnolias kollektion "Hoppy easter 2010"
Dekorationerna på boxen är minirosor i vitt och ljust lila, lila tulpaner och en vit fjäder. Den vita rosen är chalkad med Distress ink i färgen "vintage photo".

Runt hela boxen har jag satt ett virkat spetsband och på baksidan satte jag resterna från det utstansade fönstret och stämplade en påskhälsning med Clearstamps från Panduro.

***
Med min gablebox deltar jag i utmaningar hos:

TOMIC #43 Easter and Photo Inspiration

Challlenge 93 - Deep Purple, Bright Green and Cream

Timeless Tuesday #162

Tuesday Throwdown #91

L for Lavender and Lace
4 kommentarer:

 1. Yummy candy and treats. Thanks for sharing. Thanks for playing along with ABC's L is Lavender challenge.

  SvaraRadera
 2. So Sweet and Adorable! what a Wonderful way to present a Yummy treat! Love it! Thanks so much for playing along with us at Tuesday Throwdown! 8-)

  SvaraRadera
 3. Such a pretty and adorable box! Wonderful details and design! Thank you for playing along at the FTTC.

  SvaraRadera
 4. Beautiful Box!

  Thanks so much for joining us at TOMIC, hope to see you again!

  Hugs Tanja

  SvaraRadera