tisdag 3 april 2012

With Love...

Stämpelmotivet på detta kort heter "Ballerina Tilda" Och är från Magnolias kollektion "Fairytale collection 2010" och är bland mina absoluta favoriter. Jag använder den på många utav mina kort, tycker den är så himla söt.

Motivet är målat med distresser och lite glitterlim på tiaran. Jag minns inte vilka papper jag använt men de skulle kunna var från Pion design...

Jag har gjort en tag att skriva på som sitter i kortet, med likadana papper som på utsidan kortet. Jag har använt en stans från Martha Stewart för att göra kanten längst ner på tagen. Ett spetsband och öljetter har jag fäst längst upp på tagen för att kunna dra upp den ur fickan.

För att dekorera kortet har jag använt blommor och lösa pistiller, samt en lövstans som även den är från Martha Stewart. Ett virkat spetsband har jag fäst diagonalt över kortet, och även halvpärlor har fått vara med som dekaorationer i hörnen. Blommorna är chalkade med ditressdynor och har även de fått lite glitterlim på sig.

Bokstäverna jag använt på kortet är utstansade med min stansmaskin, och de är från Tim Holts och heter "Vintage market". Jag har stansat ut dem i vanligt vitt cardstock, chalkat kanterna med Distressink, och sedan lackat dem med krackeleringslack från Tim holtz.

2 kommentarer:

 1. Absolutely lovely in the soft and pretty pink hues. Thanks so much for sharing this beautiful card with us at the Stamptacular Sunday Challenge.

  SvaraRadera
 2. oh my! so beautiful and stunning card!
  thanks for playing with us at stamptacular sunday this week
  hugs
  céline

  SvaraRadera