söndag 8 april 2012

Especially for you...

Då Nike sovit hos sin mormor har jag fått lite tid till att pyssla. Jag har hunnit med att göra ett nytt kort med en motivstämpel från Magnolia.

Kortet är 15x15 cm, och i färgerna brunt, rosa. Kortbasen är gjord i ett cardstock som är lite aprikosfärgat, mönsterpappren är från Pion designs kollektion "Sagan om våren".

Stämpeln heter "Cherry Tilda" och är från kollektionen "Apple and cherries 2010". Motivet är stämplat på akvarellpapper med Versafine "Black onyx" och färglagt med Distress ink. Jag har klippt ut motivet och sedan klistrat fast det på en ny bit akvarellpapper som jag stansat ut i min stansmaskin. Stansen heter "Nellie´s multiframe die- Oval" och kommer ifrån Nellie Snellen.

Kortet är dekorerat med tyll, blommor, en vit fjäder, pyntbär, spetsband, en charm och halvpärlor i rosa. I höger hörn har jag limmat fast en bit av en boksida jag rivit ur från en gammal bok ingen någonsin vill läsa, och sedan chalkat kanterna med distres ink.

En liten charm med texten "made with love" har jag knutit fast i ett brunt papperssnöre.

Texten " Especially for you" kommer även den från Magnolia. Alla kanter på mönsterpapprena är sydda för hand, ruggade och chalkade med Distress ink i färgen "Vintage photo".

Insidan av kortet har jag inte dekorerat något speciellt alls, mönsterpappret är också det frå Pion design ur samma kollektion som pappret jag använde till utsidan, "Sagan om våren". Jag har använt samma stans som Tilda sitter i på utsidan kortet för att ha någonstans att skriva på inuti kortet.

4 kommentarer:

 1. Hi Jessica

  This is just one stunningly beautiful card - I just love it!

  Take care

  Hazel x

  SvaraRadera
 2. Hejsan! :)
  Först och främst vill jag tacka för din söta kommentar inne hos mig! Blev så himla glad! :)

  Och WOW! Vilka kort du gör! Helt fantastiska. Så mycket fina detaljer och ljuvliga färger. Tycker speciellt mycket om påskägget i inlägget nedan, väldigt tjusigt. :)

  Stor kram,
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Very nice creation - love the color and the design. Thanks for joining Stamp with Fun.
  Big hug
  Andrea-Emmi41

  SvaraRadera