söndag 11 november 2012

"Av kärlek till Tilda"

I veckan som gått har min familj varit i Stockholm, vilket betyder att jag har vart heeelt själv hemma! Så underbart! Jag älskar att vara ensam, har ett jättestort behov av att få vara det emellanåt. Jag har jobbat en hel del och sen inte gjort så mycket mer, inte lagat mat, inte städat, sovit massor och haft det galet bra. Men idag kommer de hem och det ska bli himla skönt faktiskt, har saknat dem. Så idag blir det bara en massa gos hela dagen lång!

***
Hos Stamptacular sunday challenge innebär varje söndag en ny rolig utmaning, och denna vecka tycker jag det är en extra kul utmaning då det är "Av kärlek till Tilda" som är temat. Perfekt för alla Magnoliaälskare! Sponsorer till denna tävling är Whimsy stamps och Bunny Zoe´s craft.

 Ett kort med måttet 15*15 cm med lila cardstock som bas och superfina mönsterpapper  även de i lila från Pion design.

 Ena hörnet av mönsterpappret har jag vikt upp och sedan klistrat fast en liten bit av en gammal boksida. Jag har på detta kort använt mig av vit krackeleringsfärg från Tim Holtz lite varstans som man kan se om man tittar närmare på bilden.

Detta motiv fick jag i julklapp en jul av min mamma, och jag älskar det. Denna Tilda heter "Ballerina Tilda" och kommer från kollektionen "Fairytale collection 2010". Som alltid är hon färglagd med Distresser och stämplad på akvarellpapper med en utan-linjer-teknik. Har denna gånga maskat ihop Tildamotivet med en Clearstamp föreställande ett notblad.

 Lite blommor som fått ett tunt lager Stickles på bladen, vita blad utstansade med en diecut från Tim Holtz, och finaste metallcharmen föreställande en g-klav.

Lila pärlor i 4 olika storlekar har fått dekorera kortet, ett brunt band i organza har jag veckat och limmat fast på en av rutorna i mönsterpapper.

***

Med detta kort deltar jag i följande utmaningar:
Papertake weekley- Anything goes
The pink elephant- Use your favourite colouring medium (Distress ink)
Anything goes challange- Anything goes
C.R.A.F.T challenge- Inspired by a film (Save the last dance)
Kaboodle doodles- Anything goes  

8 kommentarer:

 1. Beautiful card!! Thanks so much for playing along with us at The Pink Elephant this week!!

  SvaraRadera
 2. How sweet! Thanks for playing along with us at Kaboodle Doodles this week.

  SvaraRadera
 3. Jessica, this is heavenly! Love the fabulous design, the wonderful coloring & darling image, the distressing, die cuts, and beautiful embellishments! :^)
  Hugs, Penny

  SvaraRadera
 4. Hi
  I love this card, the design is beautiful.
  Hugs Chris x
  [stamptacular teamie]

  SvaraRadera
 5. What pretty colours! And gorgeous embellies! Thanks so much for joining us at Anything Goes this week, hope to see you again soon! x

  SvaraRadera
 6. Thank you for joining us at CRAFT challenges this week with your super card. Great choice of film

  Sylvia xx

  SvaraRadera
 7. Great card :) Thanks for playing along with PTW - Jane

  SvaraRadera
 8. I love the softness of this card it is just beautiful.
  Thanks for joining us at CRAFT this week.
  Hugs Sheryl xx

  SvaraRadera