söndag 4 november 2012

Så var det söndag...

Helgen som gått har varit himla härlig, jag och min dotter åkte till min mamma för att fira bror som fyllde år. Vi har ätit och ätit och ätit, kollat en hel del på tv och umgåtts med släkt. Har ett par DT-projekt som jag egentligen hade behövt sitta med, men helgen är ju inte riktigt slut ännu så ska nog hinna det också...

***

Denna veckas utmaning hos Stamptacular sunday challenge är en sketch-utmaning. Vänd, vrid och snurra runt den hur du vill, allt är tillåtet så länge vi fortfarande kan se originalsketchen i ditt färdiga projekt!:)
Priset är en överaskning från Marianne design.

 Jag har gjort ett grattis-kort i måtten 15*15, med ett vitt cardstock som kortbas. Denna gång har jag varit otroligt sparsam med dekoratoner, inte en endaste blomma har jag använt. Detta mycket för att jag älskar papprena jag använt och ville att de skulle få synas så mycket som möjligt.

 Stämpeln jag använt är från Magnolia och heter "Lilyrose the dragon". Jag har färglagt den med Distresser från Tim Holtz i färgerna "Aged mahogny", "Tattered Rose", "Spun sugar", "Milled lavender" och "Vintage photo". Runt draken har jag stämplat swirls med Clearstamps, och sedan stansat ut hela motivet med en diecut.

Bokstäverna har jag stansat ut i ett rosa cardstock med en die från Tim Holtz, jag har sedan chalkat kanterna och lagt på lite Stickles för att få dem att glittra.

De enda dekorationer jag använt är tyll, ett vitt spetsband och ett metallhörn som är köpt på Panduro. De finafinafina papprena kommer från Maja Design och deras kollektion "Vintage summer basics".

***

Deltar i följande utmaningar med detta kort:

9 kommentarer:

 1. This is such a pretty card, lovely soft colours.
  Thank you for joining us at The Crafty Pad this week.
  Pauline
  x

  SvaraRadera
 2. My, I love that darling image, your coloring, the die cuts, beautiful papers, and wonderful soft colors! Such a great card!! :^)
  Hugs, Penny

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga pastellfärger det är på detta kort. Stilrent och snyggt.

  SvaraRadera
 4. This is so pretty and sweet. I love that image.
  Great to see you at CRAFT this week, please join us again soon.
  Hugs Sheryl xx

  SvaraRadera
 5. Lovely card thanks for joining us at Creative Inspirations with our Celebration challenge

  SvaraRadera
 6. A fantastic creation hun! Thanks for joining us this week at Wednesday's Creative Inspirations! xxx

  SvaraRadera
 7. This is beautiful! Love the soft coloring! Lovely to see you playing along with us @ The Crafty Pad this week :) P.S. I have Santa’s Candy on my blog !

  SvaraRadera
 8. What a cute card- love the lettering! Thanks so much for joining us at Anything Goes this week, hope to see you again soon! x

  SvaraRadera
 9. Herlig kort og flott motiv. Tusen takk for at du deltar hos SFTW og lykke til.

  SvaraRadera