tisdag 1 maj 2012

Tealightcard...

Maj månad inleddes med en helt underbar dag, härlig sol och efterlängtad värme. Vi har spenderat dagen med fina vänner, ätit god mat, pratat, skrattat och lekt i massor!
***
Idag vill jag visa ett teljuskort jag äntligen fått klart. Detta kort har tagit månader att färdigställa, när jag inte har tid till att sitta längre stunder utan bara korta stunder här och där tröttnar jag och projektet blir då ofta liggande och istället påbörjar något nytt.

 Magnoliastämpeln heter "Tilda plockar syrener" och kommer från kollektionen "Chasing butterflies 09", också fjärilarna är ur den kollektionen. Jag har färglagt motiven med Distress Ink och använt färgerna "Forest moss", "Walnut stain", "Vintage photo", "Tattered rose", och "spun sugar". Syrenerna har även fått lite Stickles "Stardust" på sig så de glittrar litegrann, även blombladen runt Tilda har fått lite Stickles på sig.

 Kortet är dekorerat med rosor och rosenknoppar. På den vita, lite större rosen sitter småsmåsmå glaspärlor fastsatta, tycker om de rosorna massor men jag kan inte minnas var de kommer ifrån. En lite metallcharm med texten "made with love" är fastsatt med en bit papperssnöre, ett spetsband som möjligen kommer ifrån Panduro har jag också använt.

 Här är en bild på själva asken där ljusen ligger i, asken är gjord i vitt cardstock, precis som resten av kortbasen. På ovansidan asken har jag gjort ett litet fönster med min stansmaskin och Spellbinders "Nestabilities". Själva fönsterrutan är ett gelatinblad, och ljusen jag lagt i asken är vaniljdoftande ljus från IKEA.

På insidan av kortet har jag gjort en liten ficka där jag satt ner en tag där jag skrivit ett litet meddelande på till den som kortet ska skickas till. Den söta kanten på fickan har jag gjort med en kantstans ifrån Martha Stewart, och den heter "Doily Lace". Jag tycker att MS har väldigt många fina stansar men tyvärr tycker jag kvaliteten på dem är värdelös och köper därför inte mer ifrån henne.

***

8 kommentarer:

 1. oh this is really beautiful love the image,and adore the colour tones,on this,,bless you for playing at anything goes this week hugs Cherylxxxxx

  SvaraRadera
 2. Aaah just love this sweet image, lovely LO too, thanks for joining our challenge at Anything Goes, come back soon, Gaynor DT xx

  SvaraRadera
 3. Oi...så vakkert ett kort.

  SvaraRadera
 4. Nydelig kort!
  Takk for at du deltar på Card and Scrap sin utfordring:)
  Klem, Heidi:)

  SvaraRadera
 5. What a gorgeous card, I love the soft colours you've used. Thanks for playing along with Simply Magnolia.

  XX Inge

  SvaraRadera
 6. Love your gorgeous creation so much! Thanks for sharing it with us at Deep Ocean this forthnight.

  Hugs, Franz.

  SvaraRadera
 7. Very pretty, those butterflies are so cute. Your creation is beautiful. Thankyou for joining us at Simply Magnolia. Tracy xx

  SvaraRadera
 8. Adorable Spring inspired card!! Love sweet Tilda and the beautiful design. Thanks so much for playing along with The Pink Elephant!!

  SvaraRadera