tisdag 29 maj 2012

Ett magiskt kort...

 Imorgon tar min syster, hennes bästa vän och deras klass studenten! Det är en sådan fantastisk känsla att springa ut genom skolans dörrar för sista gången, jag hade gärna gjort om det :)
Jag har gjort ett litet kort till min systers kompis, ett magic card, eller tryllekort som det också kallas.

 Jag gjorde kortet efter en tutorial jag hittade hos Stampartic. Jag gillar kortvikningen, den är enkel att göra och mycket roligare en den vanliga vikningen efter måtten 15*15, som jag är galet trött på. Kanterna stansade jag ut i min stansmaskin med en die från Magnolia. Papprena kommer i från Inkido och heter "Springtime no4".

 Stämpeln är densamma som jag hade till min systers studentkort, den söta "Tilda with daisy" från kollektionen "Sweet crazy love 2012".  Jag har stämplat Tilda på akvarellpapper och färglagt henne med Distress ink. Jag stansade ut motivet med Spellbinders Nestabilities, och bakom den utstansade Tildan har jag satt en rund pappers-doily och lite vitt tyll. Jag har använt pappersrosor som är chalkade med Distress ink och sprayade med lite hemmagjord mist, som är gjord på vatten och Perfect pearls.

 Prästkragen som Tilda håller i har jag lagt ett lager "Crackle accent" från Tim Holtz, vilket kanske inte går att se så bra men det finns där! Runt Tilda och lite varstans på pappret har jag också gjort lite pärlor med Pearlmaker.

Här ville jag bara visa insidan av kortet. Har valt att enbart dekorera med papper då jag tycker att kortet i övrigt redan är ganska hysteriskt.

***

Detta kort får vara mitt bidrag till följande utmaningar:

6 kommentarer:

 1. Absolutely gorgeous, Thanks so much for joining us at The Paper Play this week
  Hugs Julie P

  SvaraRadera
 2. Hej Jessica! Åh vilket ljuvligt kort! Din systers kompis kommer bli så glad! kram

  SvaraRadera
 3. Åhh vilket fint kort!!! Alldeles underbart med stämpel och färger. Har också provat den vikningen, så rolig att göra!!

  Kram

  Jessica

  SvaraRadera
 4. GORGEOUS card!! Love sweet Tilda and all the fabulous detail. Thanks so much for playing along with us at The Pink Elephant this week!!
  ~Sheri

  SvaraRadera
 5. Fabulous card love all the Detailing!
  Great to see you at Incy Wincy this week, we have a new challenge starting today so hope to see you there this week too!

  hugs Samantha :0)

  SvaraRadera
 6. What a fab card you got there, the detail is so fine and I love the colors you used too. Thanks for sharing this one. Keep posting please.

  SvaraRadera